architects, consulting engineers & Planning Consultants

Four new terraced houses wrap around this corner site, stitching together the existing urban context.

The street elevations have been carefully designed to respect the adjoining buildings. The ridge and eaves levels are stepped at different heights and window openings sized accordingly. Traditional materials have been utilised to match the character of the streets that are applied in a modern contemporary arrangement to provide new life and interest.

To the rear of the dwellings there are private garden terraces, a communal landscaped garden and parking for the residents. The rear elevations are treated with a further contemporary application made up of white coloured render, timber boarding and large areas of aluminium frame glazing.   



Web Design Norwich