architects, consulting engineers & Planning Consultants

The organic forms were chosen to emphasise the importance of the building and its relationship to the main hall, it can be seen as either growing out of the hall or wrapping its arms around it. Whichever is perceived, the free-flowing design ensures it stands out clearly as the entrance.

The curved steel clad elements are also seen to be holding the glazed ‘silo’ cylindrical reception, which sits on a raised podium with flowing ramped accesses either side. The raised floor and circular glazed form means those arriving into the Reception Building are treated to excellent views through the trees to Bawburgh Golf Course.

The building's success lies in the fact that it creates the necessary ‘wow factor’ for the large, upgraded agricultural shed behind to be marketed as the Showground Arena – Norfolk's largest events venue.









Web Design Norwich